En moltes ocasions, degut a la distància, els bombers no poden arribar a temps. Quan s'establirà un desplegament del cos de bombers a tots els indrets de Catalunya, per garantir la seguretat dels ciutadans?
Ez dago galderaren erantzun gehiago
David Mejía Ayra

Hay que revertir el cierre de parques de bomberos de la Generalitat por ausencia de personal y combatir la precariedad con la que trabajan a causa de la falta de recursos públicos.


Hace pocos meses, desde Cs presentamos una propuesta para que el Govern cumpliese con sus promesas y solucionara los déficits del cuerpo de bomberos. En nuestra propuesta, instábamos al Govern a que mejore la gestión y dote al cuerpo de bomberos de un presupuesto adecuado, renueve el material y equipamiento obsoleto, garantice que los parques de bomberos funcionan con el suficiente personal, reduzca el número de horas extras y convoque nuevas oposiciones, entre otras medidas. Hay que revertir el cierre de parques de bomberos de la Generalitat por ausencia de personal y combatir la precariedad con la que trabajan a causa de la falta de recursos públicos.

 Partekatu
David Mejía Ayra
 Galdera En moltes ocasions, degut a la distància, els bombers no poden arribar a temps. Quan s'establirà un desplegament del cos de bombers a tots els indrets de Catalunya, per garantir la seguretat dels ciutadans?

Hi ha llocs a Catalunya on moltes poblacions no disposen de cossos de bombers pròxims. Això afecta directament a la seguretat ciutadana. 

En un principi, els bombers haurien de tardar una mitja de 20 minuts en arribar al lloc dels accidents. En comarques com la Cerdanya, o vora els Pirineus, els bombers no tenen recursos per arribar a temps en moltes ubicacions. Moltes vegades, degut a la distància, això no és possible, i acaben arribant massa tard. Aquest retard es pot traduir en la pèrdua de moltes vides. 

En nom dels Bombers de Catalunya, em dirigeixo als diputats del Parlament de Catalunya perquè donin una resposta a aquesta problemàtica. Hi ha moltes vides en joc.

Sortzailea
BOMBERS DE CATALUNYA BOMBERS DE CATALUNYA
21 de 50 Apoyos
2020.05.21

Batu zaitez Osoigora

Politikaria bazara eta parte hartzeko interesa baduzu, Jarri harremanetan

Jarri gurekin harremanetan