En moltes ocasions, degut a la distància, els bombers no poden arribar a temps. Quan s'establirà un desplegament del cos de bombers a tots els indrets de Catalunya, per garantir la seguretat dels ciutadans?
Ez dago galderaren erantzun gehiago
David Cid

Un desplegament per àrees d’influència dels parcs de bombers és una bona mesura


En primer lloc, per tal que tothom pugui fer les seva feina d’una manera òptima i eficient el que cal és revertir les retallades, especialment en un sector tant important i essencial com el dels Bombers, que han patit retallades de sous, de material, infraestructures i condicions laborals continuades. Per altra banda, és evident que cal posar els mitjans necessaris per tal que en cas d’incendi les dotacions d’emergència en extinció d’incendis puguin arribar a temps per apagar els focs; així doncs i en la mesura del possible un desplegament per àrees d’influència dels parcs de bombers és una bona mesura. Per altra banda, un sistema de guaites forestals que controlin els possibles focs als nostres boscos també serveix per detectar i extingir focs de forma ràpida i eficient, malgrat el Govern de la Generalitat vol acabar amb aquest servei. No podem oblidar, però, la prevenció. El manteniment del nostres boscos és essencial per evitar incendis forestals.


 Partekatu
David Cid
 Galdera En moltes ocasions, degut a la distància, els bombers no poden arribar a temps. Quan s'establirà un desplegament del cos de bombers a tots els indrets de Catalunya, per garantir la seguretat dels ciutadans?

Hi ha llocs a Catalunya on moltes poblacions no disposen de cossos de bombers pròxims. Això afecta directament a la seguretat ciutadana. 

En un principi, els bombers haurien de tardar una mitja de 20 minuts en arribar al lloc dels accidents. En comarques com la Cerdanya, o vora els Pirineus, els bombers no tenen recursos per arribar a temps en moltes ubicacions. Moltes vegades, degut a la distància, això no és possible, i acaben arribant massa tard. Aquest retard es pot traduir en la pèrdua de moltes vides. 

En nom dels Bombers de Catalunya, em dirigeixo als diputats del Parlament de Catalunya perquè donin una resposta a aquesta problemàtica. Hi ha moltes vides en joc.

Sortzailea
BOMBERS DE CATALUNYA BOMBERS DE CATALUNYA
21 de 50 Apoyos
2020.05.22

Batu zaitez Osoigora

Politikaria bazara eta parte hartzeko interesa baduzu, Jarri harremanetan

Jarri gurekin harremanetan