¿Creu vosté que les macroconstruccions com el Palau de Congressos o el PalmaArena són útils pels ciutadans?
No hay más respuestas a la pregunta
Olga Ballester Nebot

Hem de gestionar amb responsabilitat , optimisant es recursos i priorisant lo necessari


 

Hola Marc,

Trob que sa resposta és no. És un residu del passat, d’una època en sa que es polítics feien obres faraòniques sense considerar es cost; cosa que mos ha duit a un endeutament insostenible.
A sa vella política, es polític estava molt interessat en emprendre aquest tipo d’obres per motius de màrqueting electoral. Amb aquestes grans obres “pes poble”, s’avalava davant s’opinió pública i esperava treure rèdit en vots. Per contrapartida, freqüentment posposava ses inversions realment necessàries.
Hem d’entendre que s’època des ‘despilfarro’ ha acabat, que estam severament endeutats - lo que significa que hem gastat ja amb doblers futurs - i que es pressupostos han d’estar equilibrats. Hem d’entendre que, d’ara endavant, hem de tenir sa despesa pública que poguem assumir, gestionant amb responsabilitat, optimisant es recursos i priorisant lo necessari. 
 


 Compartir
Olga Ballester Nebot
 Pregunta ¿Creu vosté que les macroconstruccions com el Palau de Congressos o el PalmaArena són útils pels ciutadans?

Em refereixo, sra Ballester, a les contruccions duites a terme pel PP, sobretot, baix lideratge de Jaume Mates, com per exemple el Metro de Palma, el Palma Arena, el Palau de Congressos, entre d'altres

Moltíssimes gràcies

Enviada por
Marc Riera Félix Marc Riera Félix
12 de 10 Apoyos
24.09.2015

Únete a Osoigo

¿Eres político y estás interesado en participar en Osoigo?

Contacta con nosotros